Kan det vara så att tillstånd smittar?

kommunikation medvetenhet tillstånd Jun 19, 2024
 

 

 

Oavsett om du är medveten om ditt tillstånd eller inte, påverkar det din omgivning. Efter över 20 års erfarenhet som coach och coachtränare kan jag med säkerhet säga att tillstånd smittar, vare sig du är medveten om det eller inte.

 

Som en sommargåva vill jag nu ge dig ett självcoachverktyg där du kan välja ditt tillstånd innan du går in i ett möte eller till en middag med nära och kära. Det hjälper dig att bli mer medveten om vilket tillstånd du har när du kliver in i rummet, oavsett om det är med medarbetare eller familj.

 

Tillstånd smittar, och det är därför viktigt att vi gör medvetna val om vilket tillstånd vi vill ha. Vill du att rummet ska bli ljusare och varmare när du går in i ett möte, eller när du går ut? Gör ett medvetet val.

 

För dig som vill välja mer ljus och värme i rummet, titta på det här självcoachverktyget. Det tar bara några minuter och jag lovar att det kommer vara en bra investering, både för dig och för dem omkring dig. Klicka på länken nedan för att få tillgång till verktyget helt utan kostnad.

 

https://www.patricorjala.com/coachverktyg-utan-kostnad

 

Detta är min sommargåva till dig. Jag önskar dig en riktigt härlig sommar och många trevliga middagar!

Är du intresserad av att utforska konsten att skapa meningsfulla förändringar med coachkompetenser?

Då vill jag gärna prata med dig! Boka ett kostnadsfritt samtal med mig via knappen nedan. Ser fram emot ditt samtal!

Boka ditt samtal här