Utveckla din coachförmåga för professionell och personlig utveckling. 

Uppnå högsta standard inom coaching och ledarskap genom vår internationella coachutbildning

Vill du lära dig professionell coaching och ta din förmåga att utveckla dig själv och andra till en ny nivå? Då är vår coachutbildning något för dig!

Sedan 2002 har vi utbildat och certifierat 100-tals coacher och ledare i en av Sveriges mest utvecklande och utmanande coachutbildningar - den Internationella Coachcertifieringen. Vår utbildning uppfyller certifieringskraven hos ICI, en av världens största coachorganisationer med en av branschens högsta standarder inom coaching och ledarskap.

Coaching är en form av personlig och professionell utveckling som främjar tillväxt och positiv förändring. Coaching hjälper individer och team att hitta nya perspektiv, utveckla styrkor och navigera hinder. Med coaching kan individer och team utforska sin kreativa sida och hitta nya sätt att lösa problem och nå mål. Coaching stimulerar kreativitet och innovation genom att skapa en trygg och stöttande miljö där individer och team vågar tänka utanför boxen och prova nya strategier.

Vår passion är att göra det möjligt för människor att själva göra en meningsfull skillnad i sin och andras livskvalitet, att kunna prestera och må bra samtidigt.

Välkommen till vår coachutbildning där du kan uppnå högsta standard inom coaching och ledarskap!

Ansök om din plats nu, utbildningsstart den 10 juni
Video Poster Image

Upplägg:

Coachutbildningen sträcker sig över 5 moduler under ca 6 månader, med totalt 12 utbildningsdagar.

Utbildningen genomförs som internat på en kursgård i Nacka och omfattar 96 timmars coachspecifik utbildning.

Dessutom ingår 5 individuella coachtillfällen med certifierad coach samt 2 coachprocesser med tilldelade externa Fokuspersoner. Mellan modulerna hålls också gruppmöten.

Du får tillgång till gediget utbildningsmaterial och kurslitteratur samt Orjalas digitala utbildningsplattform med fördjupningsmaterial och verktyg.

Samtliga kostnader och moment för att erhålla en Internationell coachcertifiering från ICI efter genomförd utbildning ingår också.

För att säkerställa att utbildningen är rätt för dig kommer vi att boka in en tid för en personligt samtal när du ansöker till coachutbildningen.

Observera att antalet deltagare är begränsat till max 10 personer.

Ansök om en plats.

En all-inclusive internationell coachutbildning som inkluderar allt du behöver för att utvecklas som coach

Vill du utveckla din förmåga att skapa positiva och varaktiga förändringar hos dig själv och andra? Då är vår internationella coachutbildning något för dig!

Vi erbjuder en all-inclusive coachutbildning där allt som behöver ingå, faktiskt ingår.

Under utbildningen kommer du lära dig att skapa tydliga målbilder, tydliggöra värderingar, skapa meningsfulla handlingsplaner och lyssna med medveten närvaro på hög nivå.

Du kommer även lära dig att använda kraftfulla frågor för att skapa djupa insikter och ge och ta emot meningsfull feedback som direkt kan omvandlas till nya handlingar.

Vi vill att du ska känna dig trygg i ditt val av coachutbildning och därför är du alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller vill ha mer information om utbildningen. Kontakta Patric Orjala på 0709-360086 eller skicka ett mail till [email protected].

För att göra det lättare för dig har vi även en FAQ längre ned på sidan där du kan hitta svar på vanliga frågor. Så varför vänta?

Ansök om din plats på vår internationella all-inclusive coachutbildning idag och ta nästa steg mot att utveckla din coachförmåga!

"Både privat och professionellt."

”En fantastiskt utvecklande kurs, över mina högt ställda förväntningar. Nyttiga kunskaper och färdigheter både privat och professionellt!” 

Lars Lindgren, HR personalstrateg, Miljöförvaltningen, Stockholm Stad

“Inte bara en utbildning utan något mycket mera.

En resa som lärde mig mycket om mig själv som chef och ledare, hur jag vill vara och vad jag vill stå för. Coachutbildningen skapade för mig som chef en trygg plattform som vilar på värderingar och trovärdighet.” 

Pia Källqvist, VD Hencol AB

"Den utbildningen jag värdesätter allra mest.

I min karriär som ledare under många år är utbildningen till certifierad coach den utbildning som jag värdesätter allra mest. Jag utvecklades inte bara som ledare utan även som människa.”
Roger Blomstrand, Head of Retail Manned Sweden, OKQ8

Start juni 2024

Öppen för anmälningar

  • Modul 1, den 10 - 12 juni
  • Modul 2, den 20 - 21 augusti
  • Modul 3, den 23 - 24 september
  • Modul 4, den 21 - 22 oktober
  • Modul 5, den den 11–13 november
Ansök om en plats

Start september 2024

Öppen för anmälningar

  • Modul 1, den 16 - 18 september
  • Modul 2, den 14 - 15 oktober
  • Modul 3, den 14 - 15 november
  • Modul 4, den 16 - 17 december
  • Modul 5, den 20 - 22 januari 2025
Ansök om en plats

Investering

Vi är stolta över att erbjuda en professionell coachutbildning till ett pris av 62 500 kronor per deltagare. Detta inkluderar 12 dagars utbildning samt alla moment och kostnader för att erhålla en internationell coachcertifiering. 

Utöver utbildningskostnaden tillkommer kostnaden för boende inklusive frukostmiddag som erbjuds till ett mycket förmånligt paketpris på 8 750 kronor för 7 övernattningar med frukost, motsvarar 1 250 kronor per övernattning. Detta betalas separat direkt till kursgården alternativt på samma faktura som coachutbildningen.

Samtliga priser är exklusive moms.

För anmälan av fem deltagare eller fler, vänligen kontakta oss för en offert. Vi erbjuder också  möjlighet till  delbetalning på upp till fem tillfällen.

Vi ser fram emot att hjälpa dig att utveckla dina coachkompetenser och göra en varaktig skillnad i ditt liv och andras liv.

FAQ, kontakt oss gärna om du inte finner ditt svar här.

Om coachtränaren Patric Orjala

Patric Orjala är en av Sveriges mest erfarna internationella coachtränare och har sedan 2002 certifierat hundratals ledare, HR-partners och coacher i den Internationella Coachcertifieringen. Han är även en eftertraktad ledarcoach med internationell erfarenhet.

Patrics passion är att möjliggöra för människor att göra en meningsfull skillnad i sin och andras livskvalitet genom coachkompetenser, processer och verktyg. Han tror att med dessa färdigheter kan individer och team bli än mer tillitsfulla samverkande och självgående.

Patric tror att detta mål är inom räckhåll för alla som är öppna för nya insikter och villiga att agera på dem.

"Otroligt kompetent.

Jag upplever Patric som otroligt kompetent och inspirerande! Det känns att han har många års erfarenhet av coaching och att han verkligen vet vad han pratar om. Jag tycker också att han lagt upp utbildningen väldigt pedagogiskt; att han tog oss steg för steg och lät oss bygga vår kompetens mer och mer tydligt varje modul. Inspirerande med någon som brinner så för det han gör! ”
Tina Thenor, HR-specialist Holmen AB

"Engagerad och inspirerande.

Erfaren, engagerad, inspirerande och bjuder alltid på en kraftfull och härlig energi. Jag märker att Patric brinner för det han gör och det smittar av sig på mig och gruppen! Han är inte rädd för att utmana och vill alltid ta fram det bästa ur en - det har jag uppskattat något enormt!”
Isabelle Nordfors, HR-specialist

"Väldigt erfaren och kunnig.

Patric är väldigt erfaren och kunnig inom coaching. Hans stora engagemang för coaching som metod lyser igenom allt han gör - det är verkligen påtagligt att har en mission för att coaching kan göra skillnad i människors liv.”
Birgitta von Heijne, coach och mentor

Din kvalitetssäkring.

Om International Association of Coaching Institutes, ICI

Som utvald representanter för ICI Coaching Institute i Sverige är Patric Orjala en del av en välrenommerad organisation och har tillgång till den senaste forskningen, teknikerna och bästa praxis inom coaching.

Detta innebär att vårt företag är det enda i Sverige som kan erbjuda certifieringsgrundande utbildningar enligt ICI:s standarder, vilket ger en hög kvalitetssäkring för våra deltagare.

ICI:s höga certifieringskrav 

ICI:s höga certifieringskrav inkluderar en rad krav som säkerställer att deltagarna får en kvalitativ utbildning och erfarenhet som överensstämmer med de etiska riktlinjerna och internationella standarder som satts upp av de största coachorganisationerna i världen.

Utbildningen leds av en högt utbildad coachtränare, Patric Orjala, som är en av Sveriges mest erfarna internationella coachtränare.

Med maximalt 12 deltagare per utbildning får varje individ en personlig och individuell utbildning.

Utbildningen omfattar 96 timmar coachspecifik utbildning och minst 30 timmar som coach under utbildningen och minst lika många timmar mellan modulerna, vilket säkerställer att deltagarna får tillräckligt med praktisk erfarenhet.

Deltagarna får också löpande feedback från sin coachtränare, samt en erfaren certifierad coach mellan modulerna.

Alla moment följer de etiska riktlinjerna som satts upp av flertalet av världens största coachorganisationer som internationell standard. Alla moment är på svenska för att säkerställa att deltagarna får en god förståelse och kan tillämpa det som lärs ut på ett effektivt sätt. 

Gör din ansökan nu

Kontakta oss på:

[email protected]

+46 709-36 00 86

 

Följ oss på:

LinkedIn

Facebook

 

Få vårt nyhetsbrev:

Registrera dig här