Övervinn hindren för förändring: Kostnadsfritt coachwebbinarium för Ledare och HR-Partners

Fredag den 26 april kl. 08.00 - 09.00.

För dig som vill  fördjupa dig i konsten att skapa meningsfulla förändringar med coachverktyg och metoder från den Internationella Coachutbildningen.

Är du en ledare som stöter på utmaningar när det kommer till att driva förändring?

Du är inte ensam. Många inom ledar- och HR-rollen kämpar med samma frågor. Med över 20 års erfarenhet som ledarcoach och coachutbildare har jag framgångsrikt utbildat individer och team att i sin vardag prestera och må bra samtidigt.

Det finns ingen enkel lösning, dock finns den Internationella Coachutbildningen där vi använder beprövade coachverktyg, processer och kompetenser som kan guida dig att coacha både dig själv och andra mot önskad utveckling och förändring. 

"I min karriär som ledare under många år är utbildningen till certifierad coach den utbildning som jag värdesätter allra mest. Jag utvecklades inte bara som ledare utan även som människa."
Roger Blomstrand, Engineering Manager OKQ8.

 

Låter det intressant? 

Då är du välkommen att delta i mitt kostnadsfria coachwebbinarium, där jag kommer att dela med mig av erfarenheter och strategier för att navigera genom förändringens landskap.

Gör dig redo att ta kontroll över din utvecklingsresa och låt oss tillsammans utforska de bästa vägarna för att övervinna hinder och skapa meningsfulla förändringar.

Säkra din plats redan idag genom att anmäla dig här bredvid!

 

 

 

 

 

Den 26 april kl. 08.00 - 09.00.

 

En mästare i coachingvärlden

Patric Orjala är en av Sveriges mest erfarna coachtränare och har utbildat och certifierat hundratals ledare, HR-partners och konsulter i den Internationella Coachcertifieringen. Han är en erfaren ledarcoach som hjälper ledare och ledningsgrupper att göra de förändringar som de själva vet är nödvändiga.

Sedan 2002 har Patric Orjala utvecklat coachkompetenser, verktyg och processer för att hjälpa människor att själva göra meningsfulla skillnader i sin egen och andras utveckling.

 

 

 

Att våga göra annorlunda 

 ”Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you did not do than by the ones you did do.

So throw off the bowlines. Sail away from the safe habor. Catch the trade winds in your sails.

Explore! Dream! Discover!”
Mark Twain