Framåt med mod och beslutsamhet!

Jan 31, 2024

Denna vecka vill jag dela med mig av en inspirerande tanke för att sätta tonen för denna månad. Jag tror starkt på att dela meningsfull energi är en nyckel till framgång, och vi hoppas att dessa ord från författaren Paulo Coelho kommer att lysa upp din dag:

"Det är bättre att korsa startlinjen och drabbas av konsekvenserna än att bara stirra på linjen resten av ditt liv." - Paulo Coelho


På coachiska tänker jag att denna djupa och kraftfulla sanning påminner om att du i handling behöver korsa startlinjen, inte bara tänka på det, för att möjliggöra en meningsfull skillnad i din egen och andras utveckling!

 

En fråga till dig

Vad skulle vara att korsa startlinjen för just dig, gällande din egen personliga och professionella utveckling?

Min coachiska uppmuntran är att stanna upp och välja ett livsområde att fokusera på under några minuter. Förslag på livsområden:
- Personlig utveckling
- Professionell utveckling
- Hälsa
- Relationer
Eller annat livsområde som just du vill fokusera på.

I den bästa av alla världar och om 1 år, hur mycket vill jag då ha utvecklats inom mitt valda område?
Skriv gärna ned ditt svar och titta lite extra på det.

 

Den Internationella coachutbildningen

Kanske är den Internationella coachutbildningen som startar den 11 mars (begränsat antal platser) din startlinje?

Det är en coachutbildning i professionell och personlig utveckling där du tränas i några av världens mest effektiva och utmanande coachmetoder, verktyg och processer för att skapa varaktig förändring.

I mitt kostnadsfria webbinarium, "Överkom hindren för förändring" fredagen den 9 februari klockan 08:00-09:00, kommer jag att dela med mig av beprövade coachverktyg, processer och kompetenser från coachutbildningen, som kan guida dig att coacha både dig själv och andra mot önskad utveckling och förändring. Anmäl dig här

Som en av mina deltagare uttryckte det:


"Tack vare denna coachutbildning har jag en djupare och gedigen tillgång till närvaro, lyssnande och coachande färdigheter för att göra det möjligt för individer att göra meningsfulla förändringar i sina liv. Jag är så tacksam för denna livskompetens."
Åsa Stenmark, ledarskapsutvecklare

Vill du ha ett personligt samtal med mig för att säkerställa att vår coachutbildning verkligen matchar dina förväntningar och utvecklingsbehov. Klicka här för att få mer information och ta det första steget på din utvecklingsresa.

Avslutningsvis

Skickar som avslutning med ett litet lästips från coachen: Jag rekommenderar varmt "Alkemisten" av Paulo Coelho. När jag har mina coachglasögon på mig är denna bok extra meningsfull att läsa. Frågan jag då har med mig när jag läser är: Vilken meningsfull insikt ger mig den texten som jag just nu läser? En insikt som jag sedan "kan sätta ben" på direkt.

Som alltid är vi här för att stödja dig på din resa och hjälpa dig att korsa dina egna startlinjer. Lycka till med din fortsatta utvecklingsresa.

Varma hälsningar

Patric Orjala

Är du intresserad av att utforska konsten att skapa meningsfulla förändringar med coachkompetenser?

Då vill jag gärna prata med dig! Boka ett kostnadsfritt samtal med mig via knappen nedan. Ser fram emot ditt samtal!

Boka ditt samtal här