Utvecklas till att utveckla andra.

För dig som inte nöjer dig med att förändra din egen vardag och ditt eget ledarskap, utan också vill hjälpa andra till bättre prestationer och större välmående finns flera utvecklingsprogram. 

Skapa varaktiga, positiva förändringar hos andra. 

Blir du inspirerad av att hjälpa andra människor växa och utvecklas? Kanske förändra sina liv?

Vi har flera utvecklingsprogram för dig som inte nöjer dig med att förändra din vardag och ditt eget ledarskap. Du vill även, på riktigt, hjälpa andra till mer arbetsglädje genom hög prestation och högt välmående - samtidigt.

Utvecklingsprogram för erfarna ledare.

Patric Orjala har använt sina 20 år av erfarenhet som ledarcoach och skapat ett program för dig som är VD eller erfaren ledare och som på riktigt vill övervinna motståndet mot förändringen du vill ha - kanske få mer tid över till att utveckla affären, dig själv och din ledningsgrupp?

Läs mer och boka

Internationell coachcertifiering ICI

Träna dig i några av världens mest effektiva och utmanande metoder, verktyg och processer för att skapa förändring. Du får kompetenser som utvecklar dig både professionellt och personligt. Målet är att du blir certifierad i att coach andra.

Läs mer och boka

Orjala Coachtraining Camp

Du som är certifierad coach (behöver inte vara genom Patric Orjala) kan köpa årsabonnemang på att träna dina coachkompetenser. Du får då tillgång till digitala och fysiska utvecklingsträffar, webbinarier, ett eget inlogg och en mängd material.

Läs mer och boka

Prenumerera på nyhetsbrev!

Få nyheter, insprirerande tips och erbjudanden från Patric Orjala.

* Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina uppgifter för att kunna skicka nyhetsbrev till dig. Du kan när som helst välja att avregistrera dig.

Besök oss:

Cylindervägen 18, plan 8

131 52 Nacka Strand

Hitta hit

Kontakta oss:

[email protected]

+46 709-36 00 86

Följ oss:

LinkedIn

Facebook

Få vårt nyhetsbrev:

Registrera dig här