INSIKTER BEHÖVER BEN.

Längtar du efter förändring? Du vet säkert att varken inspiration, kunskap
eller insikter räcker. Det krävs också handling. Därför lägger Patric Orjala
lika stort fokus på görandet som på insikterna. Och då kommer resultaten. 

Boka individuell ledarcoaching

Prestera och må bra samtidigt - Utbildning inom förändringsledning och ledningsgruppsutveckling

Vill du få teamet eller ledningsgruppen att samverka bättre? Strävar du efter att öka självständigheten hos dina medarbetare? Önskar du mer utrymme och energi för affärsutveckling, kundrelationer och framför allt för att förbättra din egen livskvalitet? Du vet att en förändring är nödvändig. Men att varken inspiration, kunskap eller ens nya insikter räcker för att få saker att hända. Med vår utbildning inom förändringsledning kan du lära dig att hantera utmaningarna med teamutveckling och ledningsgruppsutveckling samtidigt som du når dina affärsmål. Genom att tillämpa beprövade strategier och metoder inom förändringsledning kan du säkerställa en smidig övergång och skapa en kultur som främjar kontinuerlig förbättring och framgång.

 

Boka fritt strategisamtal

Nyckeln ligger i görandet.

Många nöjer sig med att inspirera till nya insikter och handlingsplaner. Men när vardagen gör sig påmind och dagliga problem behöver lösas är det lätt att gå tillbaka i gamla hjulspår. Därför lägger Patric stort fokus på görandet. Han strävar också efter att förankra dessa insikter djupt i dina personliga värderingar – vilket ökar angelägenhetsgraden avsevärt. Han har tillräckligt mycket tillit till både sig själv och din kraft att våga vara obekväm och utmana. Patric hjälper dig skapa resultat och förändring. Vilket sker när du börjar handla i enlighet med insikterna om teamutveckling och ledningsgruppsutveckling.

Individuell ledarcoaching eller teamcoach

Genom att boka individuell coaching med Patric Orjala garanteras du inte bara motivation, utan även verktygen och incitamenten som krävs för att nå dina uppsatta mål inom ledarutveckling. Oavsett om du vill förbättra ditt eget ledarskap, stärka gruppdynamiken eller harmonisera livet i stort. Du har möjligheten att välja mellan tre, sex eller nio månaders individuell ledarcoaching, eller optera för teamcoach eller coaching för ledningsgruppen.

Boka individuell ledarcoaching
Boka teamcoaching

Är du nyfiken på ledarskap? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få nyheter, inspirerande tips och erbjudanden från Patric Orjala.

* Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina uppgifter för att kunna skicka nyhetsbrev till dig. Du kan när som helst välja att avregistrera dig.

Besök oss på:

Cylindervägen 18, plan 8 131 52 Nacka Strand

Hitta hit

Kontakta oss på:

[email protected]

+46 709-36 00 86

Följ oss på:

LinkedIn

Facebook

Få vårt nyhetsbrev:

Registrera dig här